Polityka prywatności

Polityki prywatności
Polityka prywatności serwisu www.podaclape.pl

  1. Informacje ogólne
    Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych
    osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich
    z usług www.podaclape.pl poprzez Serwis.
  2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Centrum EdukacyjnoTerapeutyczne „Podać Łapę” Katarzyna Sirak z siedzibą w Pruszkowie (05-800),
    ul. Plantowa 4 lok.1 NIP 7962730461 REGON 362247906
  3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne
    procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom
    nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność
    z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą
    o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach
    wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika
    oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do
    przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji
    zawartej pomiędzy stronami umowy.
  5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach
    w następujący sposób: poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
    poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego
    formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
  8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione
    osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam
    umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania
    swoich danych w dowolnym momencie.
  10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które
    może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie
    ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich
    zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony
    internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane
    przez serwis www.podaclape.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące
    prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
    W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności
    jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.
Skip to content